Унікальна журавлина PACran®

Запатентована світова технологія виробництва PACran® дозволяє виділити екстракт з усіх фракцій ягід журавлини - шкірки, насіння, м'якоті та соку.

Екстракт цільних ягід журавлини PACran®, що входить до складу Діуролу®, стандартизований за вмістом PACs - проантиціанідинів типу A. Тому екстракт, здобутий за технологією PACran®, має відмінні від інших екстрактів журавлини властивості в забезпеченні потужного антиадгезивного ефекту проти бактерій Escherichia coli, основного збудника інфекцій сечовидільної системи.

Екстракт журавлини PACran®, що входить до складу Діуролу®, сприяє зниженню проникнення в слизову оболонку сечовивідних шляхів Escherichia coli.

Екстракт журавлини - це єдиний фітопрепарат, який рекомендовано до застосування Європейськими протоколами по лікуванню урологічних захворювань.

Застосування препаратів журавлини зменшує ризик розвитку уроінфекцій.

PACran®:
- запатентований та виготовлений за спеціальною технологією екстракт цільних ягід журавлини;
- містить унікальний профіль діючих речовин;
- містить усі корисні речовини цільної ягоди журавлини. Зі всієї ягоди видаляється тільки вода.

Патенти екстракту журавлини PACran®:

Патенти США:
Склад, що інгібує адгезію
Частково очищений склад журавлини з антиадгезивною активністю
Екстракт журавлини та отримані з нього біологічно активні компоненти
Метоли лікування та профілактики не вірусної інфекції

Патенти Австралії:
Метод лікування чи профілактики не вірусної мікробної інфекції
Склад що інгібує адгезію

Патент Великобританії:
Екстракт журавлини що інгібує адгезію

Патенти США:
Рослинний екстракт проантоціанідинів ефективний як інгібітор адгезії бактерій до поверхні фімбріями Р-типу

ЕКСТРАКТ ЦІЛЬНОЇ ЯГОДИ ЖУРАВЛИНИ PACRAN® УХВАЛЕНИЙ FDA!

Цікаві факти про екстракт журавлини PACran®:

Латинська назва: Vaccinium macrocarpon

Традиційне використання:
Американські китобої і моряки запасалися журавлиною на своїх рейсах для запобігання цинги.

У 1816 році капітан Генрі Холл став першим успішно культивувати журавлину.

Корінні американці використовували журавлину в різних харчових продуктах, найпопулярнішим було в'ялене м'ясо - комбінація білка подрібненої журавлини, висушеного м'яса оленя і плавленого жиру. Вони також використовували його як ліки для лікування ран від стріл і в якості барвника для килимів і ковдр.

Текстура губчаста, смак терпкий.

Урожай збирається восени.

Постачається з Північної Америки.

Латинська назва: Vaccinium macrocarpon

Сорти: Early Blacks, Howes, Stevens, Ben Lears і ін.

Розмір: 1-2 см в діаметрі

Вага: 1-2 грами

Колір: від білого до чорного

Журавлину збирають мокрим способом. Виробники затоплюють свої поля водою. У ягід є невеликі повітряні порожнини всередині, і журавлина спливає на поверхню води. Робочі групують ягоди, конвеєром піднімають їх з болота на вантажівки, а потім транспортують на переробні підприємства.

Тільки невеликий відсоток журавлини збирають сухим способом. Використовуються механічні пристрої, що нагадують газонокосарки з конвеєрними стрічками, які збирають ягоди прямо в мішки. Мішки випорожнюються в контейнери, які доставляються в приймальні станції, де ягоди оцінюються за кольором і здатністю відскакувати від твердої поверхні (м'які ягоди не відскакують і відбраковуються). Сухі зібрані ягоди продаються як свіжі фрукти.